érdekesztétika

reklámkritika, a szép és a jó felfedezése, a rossz leleplezése, reklám és kreatív elemzés, alázás. méltatás. vonal és kör.

témák

bbc (2) brit (4) carnation (4) coca cola (2) coke (2) cseh (2) dreher (2) foci (2) grafikusok (6) honlap (12) jwt (2) kampány (3) közigazgatás (5) lengyel (2) magyar (8) microsoft (2) ogilvy (2) reklámfilm (2) siemens (2) spanyol (2) tehetség (3) turizmus (3) tv (4) video (6) weber shandwick (2)

Utolsó kommentek

Fekete konyha

2008.05.15. 21:46 kör

A svédországi siemens fejlesztette az alábbi kis csinos konyhai showroomot. Nemcsak a szép termékeiket illesztheted be a a helyükre, hanem amire egy felhasználó tényleg kiváncsi lehet: a pontos árakat is (még ha svéd koronában is). A felület könnyen kezelhető, a szűréseket is szempontonként egy csúszkával megoldották. A termékekről rövid leírást, promóképet, és alapvető technikai adatokat találhatunk. Ezeket tehát mind beilleszthetjük az ideális konyhába, aminek semmi hasznát ugyan nem látom, de pillanatnyilag jól néz ki, és elhiszem, hogy én is ilyen konyhára vágyok.

Egyebként észrevettétek, hogy az egyetlen szín az üres konyhában a két virág és a két Perrier vizesüveg?

A fekete elegáns alap a felső-közép kategóriához nagyon szépen illik, egyszerű de látványos kezelőfelület, a hülye is tudja kezelni, hát még aki svédül sem tud, mint jómagam. A zene is jó, nem bántó, interakcióra váltakozó. Az interakciós hangok inkább a nintendó Wii-jére emlékeztetnek. A menü kis filmjei pedig visszafogottak, nem tolakodóak. Kiváncsi vagyok lesz-e magyarítva, nem lesz e marketingesek szerint a fekete szín: "gyászos, halálváró, temetői". Kényszerképzet ugye.

Apropó, úgy latom a magyar oldal, pont 2 lépéssel van lemaradva a központitól, úgyhogy kissebb gondjuk is nagyobb ennél. Az nem zavar senkit, hogy a multinacionális cégek hazai képviseletei nem veszik a fáradtságot, energiát, anyagi eszközöket arra, hogy kövessék vagy legalább tartsák a központi megjelenés szintjét? A szolgáltatásokat meg lehagyják, „mert nincs rá igény”.  Erről külön blogot lehetne nyitni.

Szólj hozzá!

Címkék: konyha siemens fekete

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesztetika.blog.hu/api/trackback/id/tr53471697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása