érdekesztétika

reklámkritika, a szép és a jó felfedezése, a rossz leleplezése, reklám és kreatív elemzés, alázás. méltatás. vonal és kör.

témák

bbc (2) brit (4) carnation (4) coca cola (2) coke (2) cseh (2) dreher (2) foci (2) grafikusok (6) honlap (12) jwt (2) kampány (3) közigazgatás (5) lengyel (2) magyar (8) microsoft (2) ogilvy (2) reklámfilm (2) siemens (2) spanyol (2) tehetség (3) turizmus (3) tv (4) video (6) weber shandwick (2)

Utolsó kommentek

Burger King angol mérges kampány

2008.05.01. 15:47 vonal

grrrMinden együtt van az angol Burger King Angry Whoppper kampányában, ami szükséges egy jó, és HATÉKONY kampányhoz. Vicces ötlet, tökéletes színvonalú kivitelezés, megfelelő energia ráfordítás, nincs kicsinyesség, nincs "érjünk el sokakat és gyorsan" szándék, csak stílusos angol humor. Az angol Burger King mérges whopperjét népszerűsítő kampány weboldalán egy régi piros írógép segítségével mérges, csipkelődő üzeneteket küldhetünk ismerőseinknek előre válogatott szókészletből, amelyet utána kedves barátunknak "beolvas" a szó szoros és átvitt értelmében egy dühös hamburger.

A website nemesen egyszerű, szép, igényes és jól használható. Nincs erőszakolt üzenet, nincs ügyfél szerint legfeltünőbb helyre odaerőltetett nagy és színes logo. Egyszerűen egy önmagáért beszélő találmány az ANGRY-GRAM, amely szórakoztatóan von be, jó érzést kelt, a hozzánk hasonló dühös emberek itt kiélhetik magukat, majd jól elmennek venni egy vagy sok csípős hamgurgert. Az angol Burger King honlapja is egyszerű és szép, nem tartalmaz gif animációkat és kattints ide feliratokat, úgy van elkészítve, ahogy kell. A magyar Burger King oldal se rossz, nyilván kötődik az alap brand arculatához, itt már ugyan jóval több a villogás és beugró "feltünő" felirat.

Szólj hozzá!

Címkék: brit burger king whopper

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesztetika.blog.hu/api/trackback/id/tr52449981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása