érdekesztétika

reklámkritika, a szép és a jó felfedezése, a rossz leleplezése, reklám és kreatív elemzés, alázás. méltatás. vonal és kör.

témák

bbc (2) brit (4) carnation (4) coca cola (2) coke (2) cseh (2) dreher (2) foci (2) grafikusok (6) honlap (12) jwt (2) kampány (3) közigazgatás (5) lengyel (2) magyar (8) microsoft (2) ogilvy (2) reklámfilm (2) siemens (2) spanyol (2) tehetség (3) turizmus (3) tv (4) video (6) weber shandwick (2)

Utolsó kommentek

BBC Beta

2008.06.09. 15:23 kör

bbc szolgáltatások
Két szolgáltatás megújulásába enged minket betekinteni BBC.
Kitűnő munka, szellős, áttekinthető, logikus. A Topics oldalon a három ajánló elüt a megszokott BBC ajánlóktól, az átlós sávozás, és a fejléc rálógó képpel, nem a legegyszerűbb frissíteni, látszik hogy tv-capture, de majd kitalálnak valamit attól ne féljünk.

Két (szintén béta) temaikus nyitóoldaluk arculatától még eltér, de oda van írva, béta. Az Art és a Gardening oldalak. Ezeken szembe tűnő dolog hogy a dobozok sarkai szögletesek, illetve a nagy méretű alnyomat-szerű képek.

Hogy ne maradjon el az élcelődés sem: tűkön ültem hogy az RTL.hu-nál hogyan reagálnak erre...szemmel láthatóan gőzerővel próbálják álcázni a CTRL+C-CTRL-V oldalukat. Csillogás a fejlécben, ikonok a cimek elé, boxok, képek balra és jobbra vegyesen, és az új nyilas sáv az amitől a megtisztulást várják, kár az ilyet beperelni, hisz az idő és az ízléstelenség egyenes arányban áll az RTL online diviziójánál.  Sikerült a fejlesztésük annak a szakaszába érniük hogy úgy néz ki mint a malacólajtó, nem pedig mint egy brit közszolgálati portál.

A bplusz feszegeti is a kerdést, botrány nincs, ahogy tartása sincs ezeknek az embereknek. Ezeket a változtatások is csak a főnökség nyomására készülnek el szép lassan...

http://www.bbc.co.uk/topics/

http://www.bbc.co.uk/programmes/

Szólj hozzá!

Címkék: beta tv bbc brit

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesztetika.blog.hu/api/trackback/id/tr45505235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása