érdekesztétika

reklámkritika, a szép és a jó felfedezése, a rossz leleplezése, reklám és kreatív elemzés, alázás. méltatás. vonal és kör.

témák

bbc (2) brit (4) carnation (4) coca cola (2) coke (2) cseh (2) dreher (2) foci (2) grafikusok (6) honlap (12) jwt (2) kampány (3) közigazgatás (5) lengyel (2) magyar (8) microsoft (2) ogilvy (2) reklámfilm (2) siemens (2) spanyol (2) tehetség (3) turizmus (3) tv (4) video (6) weber shandwick (2)

Utolsó kommentek

Ez jár nekünk: JWT

2008.05.25. 14:46 kör


A magyar JWT (J. Walter Thompson amúgy igen neves ügyfelekkel rendelkező nemzetközi/magyar reklámügynökség) magyar honlapja alapján nem sok mindent bíznék rájuk... Persze mondhatjuk, hogy már annyira sikeresek, hogy nincs erre szükség, de maga a szemlélet nem szimpatikus.

http://www.jwt.com/

http://www.jwt.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: jwt

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesztetika.blog.hu/api/trackback/id/tr30486680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása