érdekesztétika

reklámkritika, a szép és a jó felfedezése, a rossz leleplezése, reklám és kreatív elemzés, alázás. méltatás. vonal és kör.

témák

bbc (2) brit (4) carnation (4) coca cola (2) coke (2) cseh (2) dreher (2) foci (2) grafikusok (6) honlap (12) jwt (2) kampány (3) közigazgatás (5) lengyel (2) magyar (8) microsoft (2) ogilvy (2) reklámfilm (2) siemens (2) spanyol (2) tehetség (3) turizmus (3) tv (4) video (6) weber shandwick (2)

Utolsó kommentek

Az Apátia párt weboldala, USA

2008.05.01. 16:45 vonal

minek?Hogyan csináljunk mesteri, érdekes, vicces weboldalt direkt VÁSÁROLJ AZONNAL üzenet nélkül. Az Apathy Party 08 weboldala: egyszerű fejléc, határozott színek, miről szól, kiknek szól, mit csinálj. Az ötlet szintén nagyon jó, egy párt, amely arra törekszik, hogy minél kevesebb embert érdekeljen, és őt sem érdekli semmi. Kelletlen képviselők, nem szívesen beszélnek politikájukról, nincs is mit mondaniuk.

Online bolt, ahol majdnem minden "free" például letölthető logó, amelyet kinyomtathatsz és bárhová felragaszthatsz. I choose not to choose felirat, amelyet bármire kirakhatsz, ami nem érdekel. Az apátia foteltől labdáig, autós légfrissítőn át vehetsz még dolgokat, mintha csak a túró rudi raktáráruházban lennél, csak ez jól néz ki, és vicces.

Chat, közösség minden web 2-es szolgáltatás elérhető, egy dolog ami összetart: az apátia. A privacy policyból viszont az derül ki, hogy a P&G oldala.

Szólj hozzá!

Címkék: honlap apathy party p&g

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesztetika.blog.hu/api/trackback/id/tr6450027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása